The Tudors

Nu har jag sett det sista avsnittet av The Tudors... världens finaste serie!
Ååh.. att ja ska bli så känslosam... tårarna bara rinner...
Kan liksom inte stoppa dom... det är som att kroppen tog sin "chans" typ... :P

Jaja... jag hyllar serien till fullo och hoppas fler tar och köper och ser den!

Sedan första avsnitten har jag varit såld...jag har läst på...intresserat mig för engelsk historia och skrivit en 14 sidors uppsats på gymnasiet på engelska om Henry den åttonde. Jag kom fram till ganska intressanta infalls vinklar... om att det kanske var Henrys pappa som gav honom den kvinnosyn han hade?
Personligen så tycker jag fortfarande att Anne Boleyn var den sanna drottningen, kanske för att Nathalie Dormer spelade henne så bra?

Hur som haver.... SE DEN! :)



God natti :)

Sommar sommar sommar!


Här njuter man som aldrig förr! :D

Åh som jag trivs just nu! Som fisken i vattnet! Jobbar på dagarna och har ledigt på kvällen..det är så det är just nu iaf ^^ :)

Dagens besvikelse:
Jag satt i kassan, klockan närmade sig tre och man börjar bli lite trög i huvudet efter många 7 timmars jobb.. Då slänger jag en blick mot dörröppningen och ser en rätt snygg kille komma in genom dörren. Det är nu man hoppas att kanske kanske killen kommer till min kassa! Efter x-antal minuter ser jag denna kille stå i min kö, jag börjar genast arbeta lite fortare så att han inte ska välja någon annan kassa. Nån blick ger jag honom och får nån tillbaka, tänker att hmm...han kanske kan vara något? Så ser jag han komma närmare och jag ler ju som vanligt och har lite förväntningar. MEN det är då det händer: Han lägger SÅKLART upp ett blöjpacket på bandet och där försvann alla mina tankar, förväntningar och möjligheter.
x)
Hehe...grejen är väl att de här har hänt mig flera gånger nu! Haha! Fatta besvikelsen xD


Hehe nä men annars går det toppen bra att jobba!

SEE YA :D

RSS 2.0