Ölympiaden

Det var toppen kul!!! :D
Committ hade pirattema så... jag såg ut typ så här hela kvällen:

Massa hårspray!!!


Kvällen gick iaf ut på att dricka/umgås/ha kul! :D
Man fick köpa 6 cider för 100 kr!! De va riktigt bra pris! :)

Grenarna i Ölympiaden var:
  • Rullning..
  • Irlänskjulafton
  • Skottkärra
  • Såpa-race
Det kan ha varit nått mer oxå.. men isf kmr ja inte ihåg det! xP
Jag var med på de tre sista grenarna!


Rullningen: Fyra personer rullar åt ett håll medans en annan ligger åt "andra hållet" och ska försöka ta sig fram! När de kommer till andra sidan (av en presening) ska de svepa en öl/cider och sedan rulla tillbax.

Irlänskjulafton: Den första i ledet av 5 pers sveper en cider/öl, springer till en pinne och har pannan mot den medans man springer 10 varv runt den...sen springer man tillbax och växlar till den andra. Jag stupade i backen typ på engång...de va inte lätt! Men vi fuskade med drickandet och skakade cidern innan.. så att de tog kortare tid att dricka den (lite slöseri) ;>

Skottkärra: Man sveper en cider/öl..(har ni hört det förut?) sen kör man till en pinne.. å sen byter man av och kör tillbax.. Jag fick köra den här grenen två gånger för att vi var för få... först med en kille som är 2 meter (vi körde två gånger) sedan med en annan kille från gdk (grafisk design). Men det var tok kul! :)

Såpa-race: En roligaste!! :D Dom hade lagt ut en stor presening på gräset som var full med såpa, sen var man 5 pers på rad.. så man skulle springa från ena sidan till den andra... svepa en öl/cider och sedan springa tillbaka.




Committ vann iaf 2 av dessa grenar!... Men vi var uppdelade i olika lag..så det var lite svårt att säga.. :)

Allt slutade med att "kommitionen" utsåg vinnarna... (vi hade fjäskat för dem hela tin..ungefär^^) men...tyvärr vann inte committ... Mytec vann.. (vilket inte var så konstigt eftersom kommitionen består av Mytecare) Men Committ kom iaf tvåa! Så det var kul ändå!
Sen drog vi ner på Kåren... men de va rätt dött.. :P





IDAG
Ska jag på en fin sittning... Black and white! Har en jätte fin Vila-klänning.. som jag tänkte ha.. fattas bara lite saker dock.. men men!.. Info PRs färg är blå om ni ville veta.. :P

Ha det grätt så länge! ;)

Kommentarer
Postat av: Recha

Låter som du har det härligt i sundsvall i alla fall :D

2010-09-03 @ 19:01:53
URL: http://rreg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0